Tarotová škola

Datum publikace: 27.04.2021
Autor: Tomáš Ratner
Tarot je fantastická alchymie, často až děsivě přesná. Hlavně je však bránou mezi Vámi, vesmírem a podvědomím.

Získejte vhled do brány tarotu, napomůže vám dobrat se k pravdě, směru a osobnímu růstu. Ponořte se, společně s námi a naší Tarotovou školou, do tohoto světa!

Jste na správném místě!Tarot

Zajímá vás kouzlo tarotu, kteří se snaží do toho světa proniknout? Zavítali jste na správné místo. Máte možnost nejen porozumět tarotu, ale také si po absolvování našeho kurzu budete umět vyložit karty sobě, nebo třeba svým přátelům. Tarotová škola probíhá kolektivně VÍKENDOVÝM OSOBNÍM SETKÁNÍM ( od 9 do 18 hod. Cena kurzu je 6000 Kč.  Konzultace ZDARMA probíhá ve formě seznamování, přípravou na kurz, zodpovídání a vašich dotazů.

Studovat můžete v Praze.

Náplň následujících setkání: 

  1. Praxe s tarotem: s vámi vybranými tarotovými kartami se naučíme, jak je začít vykládat, na co se při výkladu zaměřit a souvislosti s tím spojené. Při skupinovém studiu mají studenti zapůjčené nebo své tarotové karty, aby tu byla opravdová znalost, pochopení symbolů a význam karet.

  2. Velká Arkána: zaměříme se na základní charakteristiku karet a jejich čtení, včetně hledání archetypů. 

  3. Malá Arkána: podobně jako u Velké Arkány budeme zkoumat charakteristiky, avšak se zaměřením k příslušnosti karet k jednotlivým živlům.

  4. Dvorní karty: Budeme hledat podobnosti našeho života v jednotlivých kartách

  5. Výklady: naučíme se jak udělat tarotový výklad

  6. “Jdu k vám na výklad karet”: vyzkoušíte si, jak se stát zdatným kartářem

  7. Tarot v praxi: ukážeme si jak a kde používat svoje tarotové karty, dále také jak se o ně starat, využití v přírodě a nalezení rychlých odpovědí

  8. Moje tarotová karta: vysvětlení čísel v tarotu - symbolika barev v kartách

  9. Co dál s kartami? Co lze objevovat a jak se na to zaměřit?

Výbava na kurzy

Kurzy samozřejmě nebudete absolvovat bez důležitých podkladů, ty pro vás připravíme a obdržíte je před vyúkou. Podklady se budou skládat z následujících částí:

  • Studijní skripta, která Vás budou provázet po dobu celého kurzu
  • Tarotový deník, který si vytvoříte při výuce, aby vám pomáhal v budoucím studiu
  • Tarotové výklady a procvičování tarotových karet a jejich významu

Doporučujeme připravit si:

  • Tarotový notes  s psacím brkem, zápisník s tužkou ve formě sešitu či bloku, kam si budete zapisovat, vaše pocity, význam karet a jejich symboliku, Kdo nebude mít vlastní, dostane sešit pro psaní deníku od nás. 

  • Tarotové karty dle vašeho výběru, pokud si nebudete vědět rady, obraťte se na nás, my Vám s výběrem rádi pomůžeme. Zda budete chtít Tarotové karty přímo od nás, máme pro vás studijní tarotové karty, které mohou být použity jen jako studijní pomůcka. 

  • Svíčku, kterou si zapálíte, než začnete pracovat s kartami. Svíčka vám pomůže pročistit prostředí a vytvoří ochranu a volnou ruku při práci s kartami. Na kurzu bude pro každého připravena. 

  • Pracovní prostor, důležité je, abyste měli hodně světla. Doporučujeme si připravit lupu pro lepší zaměření se na symboliku karet. Navrhuje se použití kamenů (sloužící jako ochrana), dále například athame (dýka), nechte se unášet svojí intuicí. Důležité je abyste měli místo pro výklad, kde se budete cítit naprosto skvěle. Na kurzu  pomůcky k zapůjčení.

  • Pohár vody, neboť pitný režim podpoří práci s energií při studiu a zabrání únavě. Doporučujeme si např. čokoládu pro doplnění rychlé energie. Neboť se budeme napojovat na archetypy, vibrace karet, čísel a symboliky. To je mnohdy náročné a než se naučíte doplňovat energii, tak se můžete cítit vyčerpaní.

  • Vykládací ubrus, tato pomůcka je čistě na vás. Ubrus slouží jako podpora a ochrana před nechtěnými energiemi při výkladu karet.

 

Naše Tarotová škola

 

Výklad vlastních Tarotových karet - DOPLŇUJÍCÍ STUDIUM

Doplňující studium (služba navíc, za kterou je nutno si připlatit). Tento hezký doplňující přídavek slouží pro individuální přístup ke svým kartám. Pokud máte zájem o jejich konkrétní rozbor, nahrajte nám je na výklad online. Zde vám zpracujeme výklad a symboliku jednotlivé karty. Dostanete její příběh a můžete ji tak hlouběji prozkoumat a najít její další souvislosti a využití. Postupně si dle vašich možností můžete nechat zpracovat celou tarotovou sadu nebo se zaměřit na karty, které jsou pro vás hůře čitelné. 

Naše Tarotová škola si zakládá na zisku důvěry ve vaše karty, díky nimž dokážete držet svůj život pevně v rukách a vnímat ho v zcela jiných obrazech. Pojďte s námi naproti lepšímu vnímání životní cesty. Moc se na vás těšíme!

Tarotová škola - konzultace

Zaujala vás naše tarotová škola online, ale chcete před vstupem konzultovat, zda je pro vás vhodná?

Konzultace, která vám pomůže se rozhodnout!

Registrace

Registrace probíhá zasláním emailu na adresu alchymistka@alchymistka.com zde uveďte:

  1. Termín, kdy se můžete konzultace zúčastnit, který si upřesníme, aby vyhovoval vzájemně.
  2. Co vás zaujalo na Tarotové škole a jaký je váš cíl ve studiu?

Konzultace je ZDARMA, těšíme se na vaše dotazy.

Související články