Kouzelný tarot

Datum publikace: 23.03.2021
Autor: Alice Cross
Nejčastěji byly spojovány s hrou Taroky či s vykládáním budoucnosti. Názory na jejich původ, symboliku i funkci se liší. My jsme ale ALCHYMISTKY! Ukážeme vám zcela jiný pohled na tarotový výklad

Tarotové karty jsou jako dveře do jiného světa. Každá karta je oknem, které vám pomáhá nahlížet tam, kde vás něco trápí, zajímá, fascinuje. Stanou-li se součástí vašeho každodenního života, vnesou vám do něj nové poznání, radost i lásku. 

 

Tarotové karty - alchymistka

 

Tarotové karty – jak si vybrat ty pravé?

Prostřednictvím tarotových karet můžeme nahlížet do minulosti, současnosti ale i budoucnosti. Existuje spousta tarotových karet, s různými motivy i tématikou. Nevíte, které si vybrat? Není potřeba nad tím přemýšlet, vaše karty si vás najdou samy! Stačí se v klidu podívat na jednotlivé balíčky karet a ucítíte, že všechny mají jinou vibraci, energii. Navnímejte své pocity a ty pravé si vás samy přitáhnou. Každá tarotová sada, která vás osloví, je spojena s vašim životem a měla by být pro vás srozumitelná. Jejich prostřednictvím se vám poodkryjí a otevřou mystéria vašeho bytí. Pochopíme, proč reagujeme v určitých situacích přesně tak jak reagujeme. Jaké  naučené programy ovlivňují naše chování a celkovou kvalitu našeho života.

Složení tarotu

Tarot je složen z Velké arkány (velká tajemství), Malé arkány (malá tajemství) a dvorních karet. Každá sada obsahuje archetypy, které nám pomáhají pochopit sami sebe nebo určité situace. Chceš nahlédnout pod pokličku jednotlivých symbolů a pochopit jejich význam?

Velmi často se setkávám s lidmi, kteří mají z tarotových karet strach. Tento pocit je velmi silně ovlivněn národností, zemí nebo společností. Je potřeba pochopit, že ten, kdo umí ovládat své tarotové karty jako mág, dostává jejich prostřednictvím velmi silná sdělení. Pokud jsou používány správně, ukazují cestu. Takovou, na které je potřeba odvahy a trpělivosti při odhalování jedné karty za druhou a pochopení jejich poselství.

Přidejte se do Tarotové školy, kde vás naučíme s tarotovými kartami pracovat. 

Tarotové karty jako pomocník i rádce v každodenním životě

Chcete předejít rodinné hádce? Nemůžete se na něčem shodnout?  Požádejte o pomoc své karty. Prohlédněte si společně obrázek a v symbolech hledejte odpovědi. Přesně to je totiž na tarotových kartách fascinující! Několik různých pohledů na jednu stejnou kartu, jednu stejnou situaci. Nikdy však nikoho nenuťte, aby s vámi sdílel stejný náhled. Je důležité, jít si svojí vlastní cestou! Zda mají být součástí naší cesty karty, je na každém z nás!

Máme pro vás řešení

Hledáte rychlou odpověď, ale nemáte své vlastní karty? Vytáhněte si ZDARMA svoji kartu online. Hledáte může svých snů? Nebaví vás vaše práce a toužíte po změně? Točíte se v začarovaném kruhu a nevíte jak z něj ven? Odpovědi najdete ve vytažené kartě. Pokud nerozumíte symbolice dané karty, obraťte se na nás, my vám rádi poradíme.

CHCI VYSVĚTLIT SYMBOLIKU KARTY

Symboly tarotu mohou být cenným pomocníkem při hledání cesty, směru. Pomohou vám zvýšit sebepoznání. Nabízejí jiný pohled na situaci a můžou vás inspirovat k řešení nejen aktuálního problému, ale i dlouhodobějšího stavu nespokojenosti. Hledáte-li tedy ucelený a rozsáhlejší výklad, rozložíme vám karty přesně dle vašeho přání a otázek. Podíváme se komplexně na vše, co vás trápí a zajímá. Jsme tady pro vás!

Zajímá vás kouzlo tarotu a chcete proniknout do světa magie a tajemna? Nabízíme Tarotovou školu,,kde se naučíte nejen porozumět symbolům karet, ale po našem kurzu budete umět vyložit karty sobě i svým přátelům.

PŘIHLÁSIT SE DO TAROTOVÉ ŠKOLY

 

Související články